Събрахме за вас най-разкрепостените знаменитости, които не се свенят да се пекат на слънце по голи гърди.

Защо звездите ходят на плаж по монокини? Всеки си има своите причини. Някои смятат следите от банския по кожата за грозни, други приемат това като акт на свобода, трети искат да демонстрират сексапила си, а четвърти просто обичат вниманието и се стараят да бъдат отбелязани в светската хроника.

Например 31-годишната Амбър Хърд след раздялата си с Илон Мъск реши да отиде на остров Бали. Нейните топлес-снимки от почивката показаха ясно на бившия любим какво е изгубил.

View post on Instagram
 

Телевизионната дива Ким Кардашиян винаги е била разкрепостена. Разголените тоалети, демонстриращи пищните й бедра и гърди, никога не са я плашили. Затова не се учудваме, че Ким се пече на слънце без горнище. Тя така или иначе няма вече какво да крие.

View post on Instagram
 


Топмоделът Хайди Клум е истински ветеран в монокините. Виждаме я с бял или от две части бански най-вече на кориците на списанията и на модния подиум. В реалния живот Хайди си слага горнището на банския крайно рядко. Тя ни най-малко не се срамува от тялото си, което наистина изглежда страхотно, макар Клум да е вече на 44 години.

View post on Instagram
 


Бившата жена на Джони Деп Ванеса Паради често се е снимала в разголени фотосесии и си позволява да се пече без горнище дори и пред децата си. На един гръцки плаж актрисата смело смъкна банския и плува с оголени гърди.

View post on Instagram
 

Дъжерята на Джони и Ванеса, младата моделка Лили-Роуз Деп явно взима пример от разкрепостената си майка. Наскоро момичето публикува снимка, на която тя с група приятелки си играят във водата по монокини.

View post on Instagram
 

Други, на които горнището на банския видимо им стяга, са супермоделите Бела Хадид, Кендал Дженър и Хайли Болдуин.

View post on Instagram
 

Четете още: Яна Димитрова се пусна без горнище! (снимки)