Автор
Woman.bg

Живият Кен иска деца, ще им плати пластичните операции!

Бразилецът Родриго Алвес, прочул се като живият Кен, умело привлича хорското внимание с естетичните корекции, на които се подлага, както и с интересните си модни предпочитания. Тази седмица обаче той впечатли света и с едно интригуващо признание – иска да стане татко, макар да съзнава, че децата му няма да приличат на него.

"След като вече изглеждам така, както искам, и спрях с пластичните операции, имам достатъчно време, което да посветя на себе си. Наистина искам да си взема куче и да имам деца. Разбира се, съзнавам, че наследниците ми няма да приличат на мен, защото все пак съм моделирал външния си вид с повече от 60 операции", призна Родриго по време на интервю.

View post on Instagram
 

В студиото редом с него бяха още живи кукли, включително и живата Барби от Русия Татяна Тузова. Кен не скри възхищението си към дамата, а някои онлайн потребители, изгледали видео с телевизионното участие на бразилеца, побързаха да запитат дали желанието му да стане татко не е свързано със запознанството му с Татяна. Има ли искри между живия Кен и живата Барби, ще покаже само времето.

Дотогава обръщаме отново поглед към Алвес, който разкри, че ако децата му поискат да легнат под ножа, за да променят визията си и вече имат 18 години, той ще ги подкрепи.

"Ще платя пластичните им операции, така както родителите ми платиха за моята промяна", искрен е той.

Родриго също така разкри, че никога не е искал да прилича на Кен.

"Целта ми не е била да изглеждам като кукла. Истината е, че по-скоро намерих вдъхновение за визията си от филмите на Disney. Да, точно така, смятам, че приличам на принц от детските филмчета", разкрива бразилецът.

View post on Instagram