Автор
Woman.bg

Защо това раждане разтърси Никол Шерцингер?

Освен че е красива и неприлично талантлива, Никол Шерцингер е известна и с доброто си сърце. Както повечето световни знаменитости, така и певицата, станала популярна като лицето на групата „Pussycat Dolls“, често успява да отдели време не само за професионалните си ангажименти, но и за благотворителност. Никол, която е посланик на УНИЦЕФ, посети болница в Африка, но нещо я накара да се просълзи.

Визитата на певицата в болницата в Свазиленд съвпаднала с раждане – събитие, което по принцип предизвиква радост, но Никол се разплака. Причината бе, че в тази част на света бебетата са много по-застрашени от болести, дори и от смърт. Знаете ли, че там много новородени умират, преди да са навършили дори един месец? Именно този тъжен факт развълнува Шерцингер и тя не можа да сдържи сълзите си.


Като заключение красавицата призова светът да помогне на хората по тези ширини, защото точно първите дни след раждането децата са най-уязвими и се изискват грижи, които струват скъпо. Затова и УНИЦЕФ помага на бременните преди и след раждането, когато бебетата имат нужда от подкрепа.

Четете още: Наталия Кобилкина: Скъпи дами, мъжете не са длъжни да ни правят щастливи