Автор
Woman.bg

Защо на Дженифър Анистън не й се получава с мъжете?

Точно след Св. Валентин Дженифър Анистън и Джъстин Теру съобщиха тъжната новина, че се разделят след две години щастлив брак.

Решението им бе изненадващо за всички, тъй като любовта им изглеждаше безоблачна. След като обявиха публично раздялата си, световните медии припомниха и предните несполуки в личния живот на Анистън, а именно предателството на Брад Пит, който през 2005 г. се разведе с нея заради Анджелина Джоли. В мрежата се появи и въпросът дали звездата от „Приятели“ ще намери истинската любов някога или късметът винаги ще бяга от нея.

За щастие има кой да помогне на Джен в тежките моменти и да й подаде ръка, когато се нуждае. Анистън се радва на добри приятелки, които са до нея и в добро, и в зло, за разлика от мъжете в живота й.

Близък на актрисата сподели пред медиите, че в момента тя разчита изцяло на приятелите си, за да се възстанови след поредното любовно разочарование. Те научили за развода й с Джъстин няколко седмици преди да бъде официално обявен. Според източника Дженифър отпразнувала рождения си ден на 11-и февруари в дома на една от най-близките си приятелки – Кортни Кокс, известна още като Моника от „Приятели“.

Обикновено Анистън обичала да отбелязва празника си у дома и да посреща гостите си като добра домакиня, но сега била твърде съкрушена от раздялата си с Джъстин.

На 15-и февруари Дженифър и вече бившият й съпруг обявиха публично, че се разделят с думите:

„Взехме решението да се разделим по общо съгласие в края на миналата година. Ние сме много добри приятели, които въпреки че слагат край на отношенията си като двойка, ще запазят чудесното си приятелство“.

Вие как мислите? Защо на Дженифър Анистън не й върви в любовта?

Четете още: Дъщерята на Кичка Бодурова пръска сексапил по татуировки