Автор
Woman.bg

Защо Ким Кардашиян кръсти детето си Чикаго?

Ким Кардашиян и Кание Уест са от звездните двойки избрали нестандартни имена за наследниците си.

Първите им две деца носят имената Норт и Сейнт, затова и мнозина не се учудиха, когато стана ясно, че третото дете на звездните – момиченце, родено от сурогатна майка, ще се казва Чикаго.

Реалити звездата потвърди новината чрез пост в профила си в Twitter, като тя уточни, че на галено на дъщеря й ще казват Чай.


Оказа се, че изборът на име не е случаен и е в знак на почит към майката на Кание Уест – Донда, която почина 2007 година. Когато родителите на рапъра се разделят, той заедно с майка си се мести във Ветровития град. Донда става професор в щатския университет там и след смъртта синът основава благотворително дружество, което да продължи това, за което майка му се е борило – образование за повече млади хора.

На десетгодишнината от смъртта на майка си Кание се връща в Чикаго за един мащабен концерт в памет на Донда.

В интервю преди време рапърът сподели, че се чувства виновен за кончината на майка си. Тя умира от усложнение вследствие на операция и Кание се обвинява, че ако е бил в Чикаго до нея, е щял да види, че майка му не е добре, да получи медицинска помощ своевременно и е нямало да се стигне до трагичната развръзка.

"Нека не говорим повече за това, защото тази тема ме кара плача", искрен бе по време на интервюто певецът.

Кание Уест с майка си Донда

Припомняме ви, че Ким Кардашиян и Кание Уест минаха под венчилото май месец 2014-а във Флоренция и вече имат две дечица – 4-годишната Норт и 2-годишния Сейнт.

Миналата година пък стана ясно, че семейството е платило близо 100 000 долара на сурогатна майка, която да износи третото им дете. Тя е порядъчно момиче от Сан Диего и е между 20 и 30-годишна. Ким Кардашиян избирала дълго време най-подходящата дама, за да може процесът да протече идеално и да се роди здраво бебе.

За целта наетата жена следвала и строг хранителен режим, за да може детето да се храни по възможно най-добрия начин по време на бременността. Разбира се, наетата да износи наследника на Ким и Кание дама не може да пие алкохол, да пуши, да си боядисва коса, да консумира сурова риба и кофеин и също така са забранени сауната и горещите вани.

View post on Instagram