Автор
Woman.bg

Запознайте се с най-младия милиардер в света!

Той е само на 24 години, но вече притежава 1,9 милиарда долара. Името му е Густав Магнар Витзоу и въпреки крехката си възраст е третият най-млад богаташ в света.

Младият мъж притежава почти 50% от норвежката компания Salman, която е най-голямата на пазара със сьомга. Богатството му обаче не е в резултат на упорит труд, а е наследство от баща му. Родителят прехвърля бизнеса на сина си, когато той е едва на 19.

Това обаче далеч не означава, че Густав не се труди упорито за просперитета на поверената му фирма.

"Когато реших да прехвърля бизнеса на сина си, цялото семейство се събрахме, за да обсъдим това решение. Имаше много доводи за и против. Чудех се, не защото се съмнявах, че ще се справи, знаех, че ще успее. Притеснявах се как тази отговорност ще се отрази на личния му живот, как ще рефлектира върху отношенията му с приятелите", сподели преди години бащата на Густав.

View post on Instagram
 

Разбира се, наред със задълженията към Salman Магнар отделя време и за забавление. А за щастие на всички любопитни да разберат как се забавлява един милиардер, младежът споделя в профила си в социалните мрежи кадри, запечатали бляскавия му лайфстайл.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

От профила на младия предприемач разбираме, че той е запален по модата, луксозните стоки и пурите. Винаги е на първия ред на Седмицата на модата в родината си, а татуировките са другата му голяма страст.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

"За какво са ти всичките пари на света, ако не пътуваш?", често заявява Густав пред приятели. Затова и не е учудващо, че Instagram-ът му изобилства от снимки от различни дестинации. От ски в Алпите до спиращите дъха плажове в Дубай.

View post on Instagram
 
View post on Instagram