Автор
Woman.bg

Юън Макгрегър и съпругата му са пред развод

Юън Макгрегър и съпругата му Ев Мавракис са пред развод след 22-годишен брачен живот, пише Daily Mail. Но причината не е новата приятелка на Макгрегър, за която вече ви разказахме.

Наблюдателните таблоиди дори бяха забелязали, че Юън и Ев не носят брачните си халки в последните месеци. Повод за това е, че двамата не живеят заедно още от месец май, много преди актьорът да бъде уловен от фотограф да целува младата си колежка - актрисата Мери-Елизабет Уинстед, в Лондон, твърди сп. People.


Юън Макгрегър и новата му приятелка Мери Елизабет Уинстед

Пламъкът на любовта между Макгрегър и Ив пламва през 1995 г. на снимачната площадка на „Кавана“, където тя е дизайнер на продукцията. В интервю за шоуто на Греъм Нортън през 2012 г. Юън признава: „В мига, в който я видях, осъзнах, че наистина искам да съм с нея, при това по различен начин. Не исках отношенията ми с нея да са като с многото жени преди това. И не сбърках. Направих правилния избор.“

Въпреки дългогодишния им брак и тази двойка не беше подминавана от таблоидите през годините. Неведнъж Макгрегър беше нарочван от изданията, че изневерява на съпругата си, но той твърдо отричаше.

Дали с брака им наистина е свършено или двойката изживява период на криза, тепърва предстои да разберем.


Юън Макгрегър и съпругата му Ев Мавракис

Четете още: И верният Юън Макгрегър хванат с друга!