Автор
Woman.bg

Яна Маринова шокира: Приятелят ми ме простреля в крака!

"Бях жертва на домашно насилие", призна Яна Маринова пред Мон Дьо.

Красавицата разказа, че още от 12-годишна обикаля улиците и съвсем естествено попада в лоша компания.

"На 16 се влюбих в най-готиното момче от квартала. Тогава попаднах в графата на "жертви на насилие". Той беше на 18. Всичко започна с шамар. Типичният случай, в който млад, гневен тийнейджър използва чисто физическата си сила, за да се чувства господар на по-слаб от него," разкрива Маринова.

fbpost

Актрисата разказва, че до физическия тормоз се стигнало, след като приятелят й пиел или взимал някакви наркотици.

"Започваше някаква параноя и избиваше в насилие. Помня гнева – виждаш едно животно и няма никакви думи или логика, която да може да го укроти. Това продължи 8-9 месеца. Най-накрая ме простреля. Не искам да го извиня, той беше просто ревнив", искрена е тя.

След като я прострелял, приятелят я оставил в болница и избягал, разкрива Маринова, като пояснява, че най-лошото било, че тя му простила.

"Продължих да живея по този начин, като в един момент вече започнах да осъзнавам. Срещнах по-ценни хора, които започнаха да ми наливат акъл в главата и успях да се откъсна. За мен беше нормално да вади оръжие срещу мен. Нямаше кой да ми покаже кое е нормалното. Не се опитвам да го извиня", споделя Яна.

"Трябва да избягаш, защото докато си в близост до насилника, той ти влияе. Страхуваш се за живота си и не можеш да вземеш правилното решение", разкрива Маринова. Най-добрият начин една жертва на насилие да се спаси е да намери пари и да избяга и вече дистанционно да търси връзка с организации, които помагат на жертви на насилие, както и с органите на реда, категорична е тя.