Името й е Галинка Миргаева, по-известна като руската Анджелина Джоли. Има обаче две съществени разлики между нея и оригинала. Първо, Галинка е доста по-млада от американската си колежка, и второ – тя е горда притежателка на далеч по-апетитни форми от нея.

Факт, който се потвърждава нейните почитатели, които в Instagram профила й наброяват повече от 2,2 милиона. Самите вие обаче също може да се уверите в това, като разгледате секси снимките на звездата в социалната мрежа.

View post on Instagram
 

Истината е, че за да постигне такова съвършено телосложение, Галинка е намалила до минимум всички сладки изкушения на света. Спазва стриктно диети, спортува много, но от време на време си позволява някой и друг бургер или сладкиш. „Всичко е в баланса“, споделя фотомоделът.

Красавицата е известна още и като най-ревностната футболна почитателка в страната си. Самата тя в момента е обзета от нетърпеливо очакване на Мондиала в Русия. Това е и повод руската Джоли да позира по-често пред рекламните фотообективи за предстоящото спортно събитие.

Четете още: Съвети за бляскава и дълга коса от руската Рапунцел