Нора Недкова – новата Мис Плеймейт, се оплака, че след успеха на конкурса срещу нея е започнала кампания с цел злепоставянето й.

"За 2-3 дни се сблъсках с ужасно тежки ситуации. След моята победа всяка участничка в конкурса се настрои против мен. Обвиняваха ме, че било ясно, че ще спечеля, че не заслужавам да спечеля и публикуваха в интернет пространството няколко доста лоши мои снимки, които да ме злепоставят пред аудиторията", разказа самата Нора.

От фотосите на младата дама, които циркулират из онлайн пространството, най-голямо впечатление направи едно нейно селфи. Снимката е представена като кадър на Недкова без грим, но истината е, че Нора е с макиаж на фотографията. Той обаче е значително по-малко и не така прецизно направен като този, с който сме свикнали да я виждаме.

Косата на еротичния модел също не е стилизирана в лъскава прическа, а е свободно пусната.



Няма как да не подчертаем, че селфито на Нора предизвика вълна от противоречиви коментари. Мненията на интернет потребителите са диаметрално противоположни. Докато едни определят кадъра като доказателство за естествената красота на Недкова, други са категорични, че снимката показва колко непривлекателна е плеймейтката.

А вие какво мислите за външния вид на Нора, дами, и заслужава ли тя титлата Мис Плеймет?