Автор
Woman.bg

Вижте кой политик заглежда краката на Мелания Тръмп!

От няколко дни целият свят коментира срещата в Хелзинки между президентите на САЩ и Русия – Доналд Тръмп и Владимир Путин. Ние също се заинтригувахме от това голямо събитие.

Но не с цел да разискваме политическата обстановка и думите на държавния глава на Америка, които го вкараха в обяснителен режим, а заради интригуващ кадър от срещата.

Оказва се, че докато всички са насочили поглед към президентите и следят всяка тяхна дума, руският външен министър Сергей Лавров е зает да... зяпа краката на първата дама на САЩ Мелания Тръмп и то с видимо възхищение. Или поне така изглежда от кадър, разпространен в интернет.

Снимката, изобличаваща Лавров, е дело на Дмитрий Смирнов - един от 1400-те представители на медии, присъстващи на пресконференцията след срещата между Тръмп и Путин в президентския дворец в Хелзинки.

Отговорът на Лавров на въпроса как е преминала срещата на върха, а именно "великолепно… повече от супер", в комбинация със снимката, на която заглежда краката на Мелания, поставиха началото на редица остроумни закачки за сметка както на първия дипломат на Русия, така и на Тръмп.


Някои определиха поведението на външния министър на Русия като поредния руски ход, целящ да унижи Запада.

"Унижението на Путин спрямо САЩ достигна нови висоти, след като руските медии пускат снимка, на която външният министър Лавров се заглежда по краката на Мелания Тръмп“, написа един потребител в Twitter.