MTV Presents Varna Beach обявява участието на американския рапър и продуцент REDFOO и Party Rock Crew в програмата на събитието през 2018 г. Това ще бъде първото шоу на световната сензация в България. С присъединяването на Redfoo към Rita Ora и DJ-ите на Club MTV - Rewire & Varski, се очертава много силен лайнъп на тазгодишното издание на MTV Presents Varna Beach 2018. Redfoo изрази искреното си съжаление, че поради отменен полет не успя да участва в събитието през 2017 г. Затова пък е готов да изнесе за българските фенове незабравимо шоу на 12 август.

MTV Presents Varna Beach потвърждава и пълния списък на българските артисти - Dara, Криско, Pavell & Venci Venc’, TITA и 4Magic ще станат част от страхотното събитие на MTV и ще взривят публиката от най-голямата фестивална сцена в България. Всеки от популярните изпълнители сподели в лично видео обръщение своя ентусиазъм и нетърпение за предстоящия летен фестивал, които може да откриете в линка по-долу.

В момента феновете могат да си закупят билет само за 20 евро, като приканваме почитателите да се възползват от промоционалната цена преди да бъде покачена. Броят ВИП билети в продажба е силно ограничен, като в момента те са на цена от 100 евро.

Благодарение на уникалната комбинация от слънце, море, MTV и впечатляващата сцена на Varna Beach на 12 август ще станем свидетели на най-страхотното музикално събитие на живо това лято в България.