Автор
Woman.bg

Венета изригна: Разберете истината за Николета и Валери!

Водещата на "Горещо" Венета Райкова нахълта с взлом в любовния четириъгълник Николета Лозанова - Валери Божинов - Алисия - Николай Михайлов.

Още в дебютното си предаване от новия телевизионен сезон тя избълва чудовищно количество клюки за взаимоотношенията в любовната мрежа на футболисти, плеймейктки и поп-фолк звезди, пише "Блиц".

На първо място Венета Райкова обяви, че е станала свидетел как след официалното обявяване на раздялата между Николай Михайлов и Алисия двамата са се целували уста в уста. "Ако е имало раздяла, е било за пред определени хора", отсече Райкова и добави, че двамата са си говорили за скорошно прекарване на морето. Заедно с тях на маса стоял Мартин Данона, който също бил с нежна половинка, която не била "Мис България" Ваня Пенева, за която го сватосвали вестниците през това лято. "Те щели да се женят скоро", подхвърли Венета Райкова, без да уточнява на какво стъпва достоверността на информацията й.

Четете още: Алисия пя по риза

Веднага след това на мушката попаднаха Николета и Валери Божинов. Венета първо каза, че няма нищо против пловдивчанката, но после в типичен свой стил я уважи: "Същата вечер тя ме разпита много подробно какво е правил Николай Михайлов. А както разбрах по-късно, тя винаги го е харесвала, а и нещо повече." Не закъсня и темата "Валери". Според водещата той е имал тотална забрана от Николета да се регистрира във "Фейсбук". Оттук следва и изводът й, че най-яркото доказателство за края на звездната връзка бил появилият се на 24 юли личен профил на футболиста в социалната мрежа.

Райкова сподели със зрителите си и снимка, с която твърди, че само тя разполага. На нея е запечатан Валери Божинов с неизвестна дама на басейн в столичен комплекс. Датата е 27 юли. А ето го и издайническия фотос:

Четете още: Валери: Сам съм!

Снимката кара заклетата клюкарка Венета Райкова да се запита къде е Николета по това в време и защо двамата не почиват заедно? Както става ясно по-късно, Лозанова всъщност е в Милано, но не със съпруга си, а с най-добрата си приятелка.

Четете още: Моника разкри с кого Николета прави секс срещу заплащане

Разследването на Венета Райкова показва, че последните общи снимки на Николета и Валери всъщност са от края на юни, когато двамата почиваха на Сейшелите. Райкова намира за уместно да разясни на зрителите колко точно струва да живееш с Николета Лозанова, както и колко е излезнала последната почивка заедно с нея на Божинов.

Четете още: Божинов на море с любовницата

Тв водещата твърди, че деветдневната им ваканция на Сейшелите през юни излизала по 4000 лева на ден, а на плеймейтката се угаждало с тениски за по над 1000 лева, които тя обличала един - два пъти. По информация на Венета Райкова, Николета е споделяла пред приятелки, че месечно харчи по 50,000 лв. за дрехи, процедури и ресторанти.

Жлъчта, която Райкова изсипа срещу, уж симпатичната й Николета, не спира до тук. Тв водещата казва "браво" на Божинов, затова че й е осигурявал дълго време този висок стандарт и се пита какво получава той в замяна?. Отговорът на Райкова е следният: "всекидневно натякване, как Николета ще се върне при Ники Михайлов, как той ще я обича и прочие налудничаво понякога поведение от страна на самозабравилата се Николета. Свободата на Валери е тотално отнета, забранено му е всичко, дори да си направи профил във Фейсбук или да ходи някъде без нея. Чашата прелива, когато тя му казва, че е преспала с Ники Михайлов, което аз лично не го вярвам" - продължава с анализа си Райкова и допълва: "Валери, който през цялото време носи Николета на ръце, просто си тръгва.".

"Идва ред на знайните и незнайни златотърсачки, които искат да се намърдат в леглото му. Най-активна е Моника Валериева, която не разбира, че сексът не е повод за запознанство и това, че е преспала веднъж с Валери Божинов не я прави новата Николета Лозанова."

Четете още: Съсед на Моника: Виждал съм Валери във входа!

Накрая водещата свидетелства, че Валери отлетял от България, без да бъде изпратен от уж възлюбената си. На всичкото отгоре Николета не публикувала във "Фейсбук" съвместни снимки с него от два месеца насам. "Това предаване е записано на 2 септември. На тази дата Николета и Валери не са заедно", завърши тирадата си Венета Райкова.