Автор
Woman.bg

Успя ли Памела Андерсън да вкара Путин в леглото си и как?

Кралицата на "Плейбой" Памела Андерсън разгорещи страстите на британските зрители, след като издаде пикантни подробности от любовния си живот, пазени до този момент в пълна тайна.

В откровено интервю пред Пиърс Морган в най-популярния сутрешен блог на Острова 50-годишната сексбомба, която има 4 брака зад гърба си, разкри имената на всички мъже, с които е имала интимни отношения. Освен за настоящото си гадже – 18 години по-младият от нея френски футболист Адил Рами, „спасителката на плажа“ говори и за връзките си с покойния Хю Хефнер и бившия си съпруг Томи Лий.

Бомбата в студиото обаче „избухна”, след като звездната блондинка намекна за романтични преживявания с мъже като 65-годишния Владимир Путин, 46-годишния журналист Джулиан Асанж и 71-годишният актьор Силвестър Сталоун.

Владимир Путин и Памела Андерсън

Контактите си с руския президент Памела коментира, съумявайки да избяга елегантно от по-директни въпроси, свързани с личните й отношения с него. Единственото, което актрисата разкри, е фактът, че тя е поддържала връзка с него покрай работата си с организации за защита на тюлените. „Да, срещали сме се на едно и също място няколко пъти. Той много държеше да присъствам и на встъпването му в длъжност, както и да му поднеса цвете. Аз обаче отказах.“

Андерсън отрече да е имала любовна връзка и с основателя на Уикилийс - Джулиан Асанж. Това обаче не й попречи да намекне, че изпитва към него красиви чувства, както и открито да признае, че го „обожава“ и поддържат близки приятелски отношения.

Джулиан Асанж

Припомняме, че за първи път холивудската звезда бе забелязана да носи вегетариански чийзбургери на 45-годишния Асанж, който вече пет години живее в еквадорското посолство в Лондон. През декември миналата година двамата отново бяха забелязани заедно няколко седмици преди коледните празници. За първи път звездата от "Спасители на плажа" е посетила създателя на "Уикилийкс" през септември 2014 г. Целта на срещата е била Андерсън да получи подкрепата на Асандж за фондацията в подкрепа на жените, станали жертва на сексуално насилие.

На въпроса за отношенията й с основателя на "Плейбой" Хю Хефнер Памела категорично заяви, че никога не е спала с него, но е ставала свидетел на невиждани оргии в имението му.
В центъра на една такава именно безмалко щяла да се озове и тя.

Памела Андерсън и Хю Хефнер

Памела не пропусна да спомене и за Силвестър Сталоун, който по думите й искал да й подари апартамент и кола, както и да има отворена сексуална връзка с нея. Тя обаче категорично му отказала.

Памела Андерсън и Силвестър Сталоун

С най-голяма охота канадската актриса говори за сегашния си възлюбен – Адил Реми. С футболиста на "Олимпик Марсилия" красавицата живее от няколко месеца на Лазурния бряг. Фактът, че му е кака изобщо не й пречи, защото си има една пикантна техника, с която го главозамайва – облича се в секси тоалет на камериерка, който използва, докато му готви.

„Адил е моята сбъдната мечта. Той е фантастичен. Обичам го... Щастлива съм във Франция“, заяви тя.

Секс символът не отрече, че в плановете на двамата влиза и сватба, но не бързат още с нея. „Искам да се омъжа, но имам достатъчно бракове зад гърба си. Стига ми, че сме заедно и че се обичаме. Наслаждаваме се на всеки миг заедно“, допълни още известната блондинка.

Адил Реми

Памела има две деца от рокаджията Томи Лий - Брандън Томас Лий и Дилън Джагър Лий. За първия тя бе омъжена от 1995 до 1998 г., а за втория - от 1999 до 2000 г. Андерсън има и бракове с музиканта Кид Рок (2006 – 2007 г.) и кинопродуцента Рик Саломон (2007-2008 и 2014-2015 г.).

Четете още: Памела шокира: Жертвите на Уайнстийн си го търсеха