Автор
Woman.bg

Умни, красиви и с големи мечти: Новите плеймейтки! (Снимки)

11-те красавици, които се борят да сбъднат мечтата си и да се окичат с титлата Playmate 2018 изгряха на корицата на новия брой на сп. Playboy и показаха прелести в изумителна фотосесия. Гласуването за тях стартира.

На пищно парти в Bedroom Beach главният редактор на Playboy Любен Дилов представи новите претендентки за най-желаната титла в България. “Новата реколта плеймейтки”, както закачливо ги представи Дилов е пълна с умни и красиви момичета, които следват големите си мечти.



Сред претендентките е Валерия Кирилова – Амира - тя е футболистка, а детската мечта е да бъде полицайка. Вероника Никифорова завършва природо-математическа гимназия, сега е трети курс право, но е носителка на провокативната титла “Мис Силикон”. Сред изкусителките е и Дениз Хайрула, която е крупие, танцьорка и студентка по психология, както и полу рускинята Жанета Осипова. В селекцията на Playboy попада и Жени Митрева - успешен модел в Италия.

Сред красивите изненади на тазгодишния конкурс е прясно завършилата СМГ и вече е студент в университета по архитектура - Катрин Апостолова. Кристина Филипова пък е завършила новогръъцка филология в Софийски универитет, а като дете мечтаела да бъде прокурор. И тази година сред красавиците в конкурса има и майка - Галя Георгиева, чието тяло е покрито с татуси, посветени на Борис Дали има прекрасен син, който подкрепя участието и в конкурса. Татусите и безкрайните крака на Несрин Исинова и пловдивчанката Сабрина Николова също ще ви оставят безмълвни, а изумрудените очи на Светлана Гочева направо ще ви омагьосат.



Красавици блестяха на сцената на Bedroom Beach с перфектния грим на Пепа Стоянова и Мариета Манолова от Affect Cosmetics, и прически от фризьорите Джорж Тодоров и Елица Стойнова от Code Beauty. За бляскавия стайлинг на плеймейтките се погрижиха стилистът Стоян Апостолов и Корсет.bg., а горещата хореография на момичета създадоха талантливите танзьори от XNRG Crew.

Всички гости получиха специални подаръци от Jean Paul Myne и Cosmetic Plus, а доброто им настроение се погрижиха уиски Glenfiddich, водка Beluga, просеко Bottega и вино от Енорама - Vina Esmeralda .

Повече информация за момичетата и изумителните им фотосесии ще намерите в новия брой на сп. Playboy. Можете да дадете своя вот на сайта на http://www.playboy.bg/playmates2018 до 7 септември, когато ще е финалът на конкурса. Разбира се - в Bedroom Beach.

За да видят ексклузивното представяне на кандидат плеймейтките, специални гости на горещото парти в Bedroom Beach бяха и куп родни звезди. Сред ВИП-овете бяха Криско, PR експерът Ива Екимова, любимата плеймейтка на всички време - Playmate All Stars на Златка Димитрова, Playmate 2017 Нора Недкова, Брита, Анна-Мария и Даниела.