Тя е кралицата на сапунените опери, тя е чаровна и забавна, тя е известна у нас с участието си във "Всички мои деца" и сериала "Подли камериерки", тя е на 71 години, но притежава тяло, което би засрамило дами на половината на възрастта й.

Ако вече не сте се досетили, става въпрос за великолепната Сюзън Лучи, която е като недокосната от времето. Тя бе снимана преди броени дни от папараци, докато се разхождаше по плажа в Барбадос със съпруга си.

Облечена в цял червен бански, звездната дама излъчваше изящество и финес и демонстрира визия, която ни е трудно да повярваме, че на жена на 71 години.

Преди време Сюзан сподели, че няма тайна, на която дължи външния си вид. Тя не отрича, че прибягва към козметичната хирургия, но е категорична, че всичко трябва да се прави с мярка. Тя спазва идеята за умереност и при избора си на хранително меню. Звездата е категорична, че не се ограничава от нищо, но стриктно съблюдава за количеството на приетата храна и се старае менюто да е разнообразно и да включва както плодове и зеленчуци, така и добри източници на протеини. Тя споделя също така, че в ежедневното й меню винаги са включени сардини понеже се смята, че омега-3 мастните киселини, които съдържат, подхранват кожата и я правят гладка и здрава.

Тя признава също така, че винаги започва сутрините с топла вода с лимон, защото е категорична, че това е една от най-детоксикиращите и засилващи метаболизма напитки.