Зорница Линдарева, която преди години имаше връзка с мъжа на Жени Калканджиева Тачо, фолкпевицата Дебора и плеймейтката Светлана Василева ще привличат погледите на мъжете в новия сезон на „Биг Брадър”. Той започна в понеделник вечерта, само две дни след края на „ВИП Брадър”, спечелен от Тото.
В предаването своето място имат още фолкпевецът Константин, който е първият носител на титлата победител във „ВИП Брадър” преди 11 години и майката на Албена Вулева-Людмила Захажаева. И двама бяха разконспирирани като съквартиранти още преди началото на шоуто.

Очаквано в къщата се отзова и плеймейтката Светлана Василева, която не пропусна да обясни колко щастливо живее с Християн Гущеров, все още съпруг на певицата Мария. Василева бе в сезона „ВИП Брадър” през 2015 година заедно с Джино Бианкалана и Луна, които от днес също обитават хасиендата в Нови хан. За ловеца на бежанци Динко също от седмици се знаеше, че влиза в най-прочутата къща в България. Той няма опит в Брадъра, но пък бе няколко часа във „Фермата”, където показа, че не може да напише една дума правилно. От „Фермата” познаваме и рапърът Ди, който може и да не е правил разпознаваем музикален хит, но пък явно обича да се показва по телевизията.

Името на Фънки също бе известно предварително, както това на фолкаджийката Дебора. Съквартиранти станаха още финансистът Кирил, който загуби играта на косъм през 2015 година и участничката в „Мастършеф” по Би Ти Ви Мариела Нордел.

Четете още: Светлана Василева влиза във "ВИП Брадър" след Мария