Тото победи Марги Хранова във финала на „ВИП Брадър”. Рапърът не спираше да пуши през цялото време на предаването и бе видимо притеснен. Певицата пък доста си поплака и на няколко пъти се припозна като майка на победителя. Трета финишира Миглена Каканашева-Мегз, която обяви, че престоят в къщата е бил най-хубавото време в живота й и избухна в сълзи. Тя си пожела да стане майка и да има силно семейство.

На пето място се класира Джулиана Гани, която обяви, че е разбила стереотипите за силиконките като тъпи и влюбени в парите момичета. Четвърта си тръгна Алекс, нетърпелива да се гушне със съпруга си Дани. Той също едва се сдържаше да я прегърне и дори излезе на сцената, докато жена му изпълняваше дуета си Нели Рангелова, за да я целуне.

Всички съквартиранти имаха почетно място на сцената в студиото с изключение на певицата Мария. Тя не се появи нито за секунда, докато шеф Борис Петров друсаше яки кючеци на фолк песните в компанията на Енджи и Цуни. Ваня Щерева шокира с къси панталони, докато Алфредо показа нова прическа, която доста прибира непослушните му къдрици.

Четете още: Мегз спря Дани за победител във „ВИП Брадър”