Откога тестът за бременност има три черти? Откакто Глория Петкова е бременна.

Моделката и участничка във "ВИП Брадър" сама сподели куриозната случка. Тя призна, че когато си е направила първия тест за бременност, той бил с три черти. Тя обаче се била застраховала и си била купила два теста, затова бързо направила втори, който вече показал обичайните две черти. „Веднага отидох в кухнята, сложих панделка на теста и викнах бъдещия баща, за да му го покажа”, обясни бившата моделка в предаването „На кафе”.

Глория Петкова разкри, че майчинството много е променило начина й на живот. Тя е започнала отново да яде месо, а също така и снаксове и чипсове. Моделката също така не скри, че първоначално вестта, че ще става майка, я е притеснила.

Петкова продължи с откровенията и допълни, че е имала сериозни трудности в първите месеци на бременността си, които сравни с "много тежък махмурлук".

Освен че й се гадело, непрекъснато била уморена, като за съжаление усещането за изтощение продължавало и до днес. Въпреки че се чувства отпаднала, тя не се е отказала от подготовката за сватбата в Евксиноград и вече дори е купила две рокли. Няма обаче да сложи официални обувки с токчета.

Глория подчерта обаче, че за бебето все още не е купила нищо заради суеверие. Желаела първо да се увери, че всичко през оставащите месеци от бременността ще е наред.

View post on Instagram