Автор
Woman.bg

Теодора Духовникова за целувката с Калин Врачански

"Целувката ни с Калин Врачански е претоплена манджа. Емоционална съм и затова така целувам приятелите си."

Това разкри актрисата Теодора Духовникова пред "Преса". В предаването "Папараци" бяха показани кадри, на които актрисата целува припряно колегата си по устата. Врачански изглежда леко притеснен.

Според Духовникова, тази история с нея и Калин Врачански се обсъжда вече от няколко години, периодично, като претоплена манджа. Тя посочи, че и съпругът й, и Калин изрично са я помолили да не пада ниско и да не се обяснява.

Четете още: Тайни любовници!

„Категорично в семейството ми няма никакво напрежение по темата „Калин Врачански”. Срещата ни не е нито тайна, нито любовна, категорична е актрисата. Тя обясни, че въпросната целувка се е случила след спектакъл, като заедно с тях е била и режисьорката Бина Харалампиева. Теди първо целува нея, после и Врачански.

Духовникова призна, че е емоционална и на това се дължи спонтанната й проява, но тя по характер е такава и не смята да се променя. „Нямам чувство за вина и благодаря на всички сериозни издания, които се поинтересуваха каква точно е истината, а не преписаха евтината сензацийка”, завършва Теодора, цитирана от "Блиц".