Калин Врачански и Теодора Духовникова са най-новата светска двойка.

Двамата бяха засечени на вечеря, а по-късно се разделиха доста страстно, което затвърди съмненията, витаещи в последно време.

Мълвата, че Калин Врачански е хлътнал по своя колежка отдавна обикаля светските среди. Актьорът от известно време изглежда променен, а негови колеги се шегуват, че този път е хлътнал до уши.

По всичко изглежда, че имат основания да смятат това за истина, съдейки по горещите целувки, които си разменя с колежката си Теодора Духовникова. Тайната за забранената им любов бе разкрита от папараците на Николета Лозанова, които ги хванаха дружески да си бъбрят в заведение, но в края на вечерта последва целувка, която определено не бе просто приятелска или колегиална.

Четете още: Теодора Духовникова сърфира на Лимнос

Само допреди две седмици Теодора Духовникова твърдеше, че е щастливо омъжена за съпруга си Стефан. Двамата имат две дъщери — на четири и девет години и представляваха идеалното семейство. Но както се оказа, актрисата има и друга голяма страст, освен театъра.

Сцената между нея и Калин Врачански предизвика доста въпросителни. Още повече, че наоколо нямаше режисьори и камери, а двамата определено не се държаха, сякаш репетират за постановка или филм, пишат от kliuki.net.

Четете още: Мона Недева и Калин Врачански в блиц интервю

Що се отнася до Калин Врачански, откакто се раздели със Силвия Петкова, името на актьора е свързвано с куп красавици, включително и половинката на Асен Блатечки Диляна Попова, но двамата се оказаха просто приятели.

Светските клюки свързваха звездата с актриси, манекенки, но никой и не предполагаше, че именно Теодора Духовникова му е завъртяла главата.