Супермоделът Хайди Клум винаги е изглеждала впечатляващо и годините сякаш не са от значение за нея. Мнозина са се чудили на какво дължи перфектната си форма красавицата и отговорът вече е ясен. Не, не са диети, нито извънредно много фитнес. Наскоро Клум сподели в интервю, че поддържа форма, като прави секс 5 пъти на ден.

"Хайди вярва в това, че здравето й и добрата й фигура зависят от това колко често прави секс", твърди близък човек до нея. За нея е без значение дали е в колата или в тоалетната. "Ако някой не задоволява нуждите й, тя ще го напусне и ще намери друг."

Оказва се дори, че 44-годишната красавица има тефтер, в който си записва колко пъти на ден мъжете задоволяват потребностите й. На въпрос колко често са правили секс с тогавашния й приятел Вито Шнабел, през 2016 година Хайди отговаря: "Колко пъти през деня или колко пъти за един час?", а през 2017 г., когато я попитаха как поддържа перфектната си фигура, тя отговори: "Много секс". В момента Клум е интимна с Том Каулиц, китарист и пианист на групата Tokio Hotel.