Автор
Woman.bg

Стара снимка на Ким Кардашиян взриви мрежата

Вчера майката на Ким Кардашиян, Крис Дженър, реши да сподели трогателен пост в Инстаграм, с който да покаже колко много се е променила звездната й дъщеря след всички хирургични намеси. Вижте как е изглеждала Ким, когато е била на 17 г., ще останете изумени!

На снимката Крис изглежда чудесно и виждаме, че с годините тя почти не се е променила, но съвсем не можем да кажем същото за дъщеря й. Дженър е все толкова млада и ослепителна, колкото през далечната 1997 г., а Ким - сякаш е друг човек. Под снимката Крис пише, че това е мил спомен и че е много горда майка.

View post on Instagram
 


Ким от своя страна пусна далеч по-малко компрометиращ за нея кадър от 2007 г. Тогава бъдещата риалити звезда е работела като хостеса в нощен клуб в Лас Вегас, а промяната й във външния вид очевидно вече е била започнала. На снимката Ким показва апетитните си форми във впита предизвикателна бяла рокля. Разбира се, не липсват и огромните бляскави бижута, които Кардашиян толкова обича. В този период Ким започва да работи и като моден стилист на Парис Хилтън. Само няколко години по-късно тя се превръща в една от най-обсъжданите звезди в света.

View post on Instagram
 

Коя Ким ви харесва повече? Преди или след промяната?

Четете още: Гол мъж светна като лампа на вечерята на Кулагин