Напоследък медиите се запитаха какво се случва с чаровната Крисия, защото от известно време насам публичните й изяви, а и публикациите й в интернет пространството оредяха. Преди няколко дни обаче момичето с ангелски глас отново предизвика бурни реакции в социалните мрежи. Въпреки че вече не се появява толкова често на малкия екран или на сцената, тя е много популярна в Инстаграм, където публикува различни кадри от всекидневието си. Наскоро Криси се похвали, че броят на последователите й в интернет платформата е достигнал 50 000, като публикува видео, на което показва радостта си, като замерва лицето си с голяма бяла торта. Ето го и клипчето:

View post on Instagram
 


Както забелязвате, тийнейджърката говори на брилянтен английски, което обаче провокира много негативни коментари. Някои от тях гласяха:

„Ето как родителите възпитават децата си, да се срамуват, че са българи! Жалко!“, „Много си яка. Окей, не мога да разбера защо говориш на английски...разбирам да живееш в Америка или Англия, но всички тук говорим български и ще те разберем перфектно...макар че живея в Америка си продължавам да пиша на български, защото си имаме азбука и трябва да я ценим, както и героите!“.

Други пък защитаха изпълнителката като подчертаха, че някои от последователите й не са българи. Това съвсем не е първият път, в който Крисия говори на английски в свое видео. Тя публикува и нейни изпълнения в Youtube на любимите си хитове и поздравява тези, които я гледат, именно на английски.

Четете още: Кристина Агилера: Бях влюбена в гей