Автор
Woman.bg

След финала на "Капките" участниците се разделиха на два лагера

След финала на шоуто "Като две капки вода" участниците се разделиха и празнуваха в две различни заведения. В единия клуб бяха фолкпевецът Константин, който привлече Фънки и Златка Райкова към компанията си, а в другото заведение беше победителят Славин с останалите участници и екипът на "Капките".

Коцето остана на трето място в крайното класиране. При последната си имитация той влезе в образа на Васил Найденов. Големият победител в шести сезон на шоуто обаче е Славин Славчев, който се превъплъти в Иън Гилън от легендарните "Deer Purple''.

След финала Коцето минал набързо през заведението, където били всички участници и след това побързал да отиде в своята дискотека в Студентски град. Още с влизането там той и Димитър Ковачев - Фънки, който целия сезон му даваше високи оценки, бяха посрещнати от оркестър, пише ежедневник. Към тяхната компания се присъедини Златка, а малко по-късно и фолкпевицата Бони.

В дискотеката на Коцето беше и футболистът Благой Георгиев, който откакто се завърна в България, често може да бъде забелязан в различни клубове и на светски събития.