Автор
Woman.bg

Секси стюардеси по бански завладяват Виетнам

В края на месец март запазваме дамската тематика и ви предстаяме първата жена, която може да стане милионер във Виетнам. Това е 46 – годишната Нгуен Ти Фуонг Tao, чиято брилянтна идея да облече жените от екипажа на VietJet Air с провокативни бански костюми от две части, има потенциала да изстреля авиокомпанията директно в космоса.



Нгуен е главен изпълнителен директор и притежава 95 % от VietJet Air – единствените частни авиолинии във Виетнам, които ще стартират полетите си със сексапилните стюардеси до няколко месеца и се очаква да донесат печалба от 1,37 милиарда долара.

Стюардесите са модели, които освен на борда на самолета може да видите също така да красят страниците на виетнамските календари. И все пак те ще имат право на избор дали да носят бикини бански или традиционните униформи „ао даи“, които представляват дълги туники.



Благодарение на този моден тренд сред стюардесите се очаква VietJet Air да привлекат повече от 30 % от пазарния дял за сметка на националните виетнамски авиолинии Vietnam Airlines. Тази конкурента среда ще повлияе положително върху икономиката на страната и ще създаде предпоставка за увеличаване броя на предлаганите полети от и за Виетнам.



„Не ме притеснява това, че VietJet Air ще бъдат свързвани с образа на стюардеси по бански. Това е нещо, което кара хората да се усмихват и да се чувстват добре. А щом клиентите са щастливи, тогава и ние сме щастливи“, допълва Тао.



Според Нгуен този акт на свобода в носенето на бански костюми по време на полет създава един жив и вдъхновяващ модел на поведение, така необходим на консервативното виетнамско общество.