Зимата все още не иска да напусне нашите ширини, но това не означава, че няма кътчета по света, където лятото е в разгара си. Именно на такава гореща дестинация в момента е "пенсионираната" Алесандра Амброзио.

През декември миналата година моделът обяви, че слага край на кариерата си като ангел на Victoria's Secret и по всичко личи, че красавицата пълноценно изживява свободното си време.

От няколко месеца насам Амброзио не спира да обикаля екзотични дестинации и да качва свои изкусителни фотоси по бански. Не липсват и папарашките кадри на забавляващата се на плажа или във водата Алесандра, които умело доказват, че макар да е повече от десетилетие по-възрастна от най-търсените и актуални модели в момента - Кендъл Дженър и Джиджи Хадид, тя не им отстъпва по сексапил.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Най-скорошните кадри на модела са от Бахамите и нагледно доказват, че Амброзио притежава едно от най-привлекателните тела в модния бранш. Звездната дама е не просто слаба, а може да се похвали с тонизирана фигура, която свидетелства за доста часове, прекарани в тренировки.