Фолк певицата Райна за пореден път предизвика пожар в мрежата. Изпълнителката сподели снимки, на които се къпе в басейна. На тях фолк дивата демонстрира забележителна фигура. И показа истинско тяло-мечта.

Снимките предизвикаха истински фурор, а феновете на Райна заявиха, че е по-хубава дори от колежката си Андреа. Преди година русата фурия се излегна по бански в басейна, а плажната й фотосесия предизвика истерия в мрежата.

Андреа

По всичко обаче изглежда, че колежката й Райна е на път да засенчи. Само за минути хиляди харесаха фотосите на звездата.

Освен, че бе естетически издържана, фотосесията на Райна бе и много атрактивна. Тъй като певицата залага повече на нежното си излъчване, отколкото на провокации.

„Истинска русалка“, „Хубавица“ „Русалката на България“, „Красавица“, коментират потребители в мрежата. И твърдят, че певицата успешно би се изявила и като модел, ако не бе решила да прави кариера с музика, пишат от kliuki.ws

В последно време пилето на фолка демонстрира наистина невероятна визия. Райна не крие, че е влюбена и изключително щастлива. И направо сияе от радост поради тази причина. Кой е мъжът до нея обаче засега остава тайна.

Четете още: Райна с награда в Македония