37-годишна красавица, която преди време е била на корицата на „Плейбой“, попадна в американския арест. Причината за задържането на ослепителната рускиня е подозрение, че е извършвала шпионаж в полза на Русия.

Виктория Боня бе задържана на летището в Лос Анджелис, след като сред личните й вещи в ръчния багаж бе открита визитна картичка на продуцентска компания, известна с поставянето на скрити камери. Фирмата пък отдавна е под "мушката" на ФБР, тъй като се предполага, че зад нея стоят агенти на руското разузнаване.


Боня, която е известна в родината си като модел, актриса и водеща на редица телевизионни и радио предавания, бе незабавно задържана и отведена в арест в Ел Ей от опитни агенти на американското контраразузнаване, без да присъства адвокат. Според неизвестни източници красивата блондинка била засипана от безброй унизителни въпроси.

Тъй като агентите на ФБР не разполагали с конкретни доказателства, не след дълго те освободили Виктория, без да й повдигат обвинения.

Виктория Боня е родена на 27 ноември 1979 г. в Краснокаменск, Русия. Днес тя се изявява като телевизионна и радиоводеща, порноактриса и модел. Известна е с разкрепостените си снимки за кориците на елитни мъжки издания, сред които “Плейбой”, „Максим“ и руския формат на „Пентхаус“ и др.