Въпреки че измина почти месец, откакто Меган Маркъл официално стана част от кралското семейство, тя очевидно все още няма необходимото самочувствие. Вероятно неувереността й е продиктувана от недостатъчните й познания по протокола и това ясно пролича вчера на първия й ангажимент без принц Хари. Меган и кралица Елизабет Втора посетиха графство Чешър и по снимките виждаме, че двете се наслаждават взаимно на компанията си. Но нека се върнем на гафа, който ви предлагаме да видите в кратко клипче:

Очевидно херцогинята на Съсекс е повече от притеснена и объркана дали трябва да се качи в колата преди или след кралицата. Меган няколко пъти се обръща настрани, чудейки се какво да направи. Накрая пита Елизабет: „Вие как предпочитате?“ и е подбутната да влезе първа.

Припомняме ви, че Маркъл все още е на обучение при експерта по протокола Саманта Коен, която също присъства на събитието вчера. Нейната задача е да въведе новата кралска особа в обноските и правилата, с които ще трябва да се съобразява оттук нататък.

Четете още: Ким Кардашиян с нов ексцентричен цвят на косата. Отива ли й?