Низ от нещастия сполетя семейството на Меган Маркъл дни преди сватбата й. Първо баща й преживя инфаркт, след което бе приет в болница за сърдечна операция. Причина за това е стресът, на който бил подложен заради писмото, написано от брата на Меган до Хари, което предизвика взрив в мрежата. В него той призоваваше принца да не се жени за Маркъл, защото тя не е подходяща за него.

Бащата на Меган щеше да я заведе до олтара, но това вече е невъзможно. Заради влошеното си здравословно състояние, той не може да пътува до Великобритания и да бъде подлаган стрес и вълнения.

Не мина и ден и още една злополука сполетя роднините на бъдещата кралска булка. Сестра й Саманта Грант пострада при автомобилна катастрофа вчера. Инцидентът се случи, след като Саманта се опита да избегне преследващите я папараци. Припомняме ви, че сестрата на Меган многократно се изявяваше в публичното пространство, като разказваше пред пресата за времето, което са прекарали заедно в миналото и за разочарованието си от нея. Тя, както и брат й, бяха обидени от факта, че на сватбата на Меган ще присъстват хиляди непознати, а семейството й е пренебрегнато.


Автомобилът, с който катастрофира сестрата на Меган, е бил управляван от приятеля й, а папараци са се опитали да ги приближат, за да направят няколко снимки. В опита си да избягат от репортерите Саманта и половинката й се ударили в стълб. Тя била приета моментално в болница със счупен глезен и фрактура на коляното.

Колко ли още ще трябва да понесе Меган преди най-щастливия ден в живота си?

Четете още: Вижте коя сексапилна дама стана талисман на художествената гимнастика