Автор
Woman.bg

Продуцентът Андрей Арнаудов почерпи за бебето

Продуцентът Андрей Арнаудов стана баща преди дни за първи път и вече поля с приятели раждането на сина си - Васил, който носи името на бащата на Андрей. Половинката на продуцента - Емануела, го направи най-щастливия човек в понеделник. Малко по-късно Андрей започна с наздравиците.

Едни от първите, които пристигнаха на партито, бяха актьорът Александър Сано и кулинарният спец - Ути Бъчваров. Сред тримата Арнаудов е ,,най-пресният'' баща. Сано има две деца - една дъщеря от брака му с Нели и един доведен син - Иво. Ути пък се радва на близначки - Далия и Ружа.

Друг приятел и съдружник на Андрей - Иван, също отдавна е в отбора на бащите. Той има дъщеря Ава от брака си с Вихра, а по-късно му се роди и син от връзката му с Ирина Тенчева.

Сега Андрей стана мъжки татко и вече се е посветил изцяло на бебето. След един брак със сръбската тв водеща Даниела Янков и няколко кратки връзки след това, той намери щастието в лицето на майката на детето му - Емануела, която е бивша баскетболистка. Някои смятат, че, след като бебето вече се появи на бял свят, то през лятото ще има и сватба.