Преслава е сред звездите, които обичат бягството в планината и често избира уюта на природата, когато има свободно време, пред моловете и градския шум. Наскоро певицата обяви, че е бременна с първото си дете и очевидно е щастливо влюбена в половинката си Павел. До този момент на хоризонта се появяваха много кандидати за сърцето на Преслава, но рано или късно, тя прекратяваше отношенията си с тях. Но ето, че се появи принцът на бял кон и фолкзвездата реши да се задоми.

View post on Instagram
 

В профила си в Инстаграм Преслава сподели за пореден път кадри от радостни моменти в планината, на които е в компанията на любимия си. Певицата публикува няколко снимки, които кръсти "Нощ под звездите" и както подсказва заглавието, изобразяват как Преси е решила да прекара нощта - на палатка.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Въпреки че през последните няколко дни в медийното пространство се носят слухове, че изпълнителката кара тежка бременност, тя не спира да радва почитателите си с изяви в клубовете из страната, а освен това очевидно не се е отказала и от любимото си хоби, да катери планини и върхове.

Четете още: Амбър Хърд дари парите на Джони Деп, както обеща