Автор
Мария Николова

Порно прокоба: 4 актриси умряха за 2 месеца

Прокоба или нещастна случайност? Не знаем какво точно се случва, но порноиндустрията в последно време страда неимоверно. За последните 2 месеца ни напуснаха 4 актриси от филмите за възрастни. От индустрията не коментират смъртните случаи, а работещите в нея се оплакват от дълбока криза и епидемия от депресии.

Всичко започва със смъртта на Аманда Фридленд, известна в сферата си с псевдонима Шайла Стайлс. На 9-и ноември 2017 г. 35-годишната жена е открита мъртва в дома на майка си в канадската провинция Британска Колумбия. Причината за смъртта й не се съобщава. Известно е, че нейни колеги се опитвали да й помогнат, като са събирали средства, за да плаща разходите си по лечението на някаква болест.

View post on Instagram
 

Стайлс започва кариерата си, когато е само на 16 г., снимала се е в над 500 порнофилма.

Само няколко седмици след това мъртва е открита младата звезда на порното Мерседес Грабовски, известна като Огъст Еймс. В кръвта й не са намерени алкохол или наркотици. В предсмъртното си писмо тя се извинява на родителите си за решението, което е взела. След смъртта й се оказва, че тя е страдала от депресия и биполярно разстройство и упорито, но безуспешно е търсила психотерапевт.

View post on Instagram
 

Известно е още, че преди да бъде намерена мъртва, тя е била подложена на тормоз в мрежата, след като отказва да се снима в сцена с актьор, който е участвал в хомосексуални филми за възрастни. Последвала вълна от критики към Огъст Еймс, която била обявена за хомофоб. Тя се опитала да отвърне на удара, като посочила, че е снимала и с лесбийки, но това не помогнало.

През четиригодишната си кариера тя успява да се снима в повече от 270 филма, като печели няколко награди AVN Awards, които се връчват за постижения в създаването на порнофилми.

Една от най-големите звезди на порното Джена Джеймисън лично подкрепи звездата, като написа: „Особено шокирана и разстроена съм заради факта, че в това преследване участваха няколко девойки, на чиито ръце сега е нейната кръв.“

Третата актриса, която мистериозно загина, е Юризан Белтран, известна като Юри Лав. На 13 декември тялото й е открито от хазяина на къщата, в която живее в Калифорния.

View post on Instagram
 

31-годишната Юризан Белтран е починала от свръхдоза наркотици. Тя е заснела стотици хитови заглавия през последните 12 години.

Последна и най-млада от този свят си отиде 20-годишната Лекси Роуз Форд, позната с псевдонима Оливия Нова. За нейната смърт медиите съобщиха само преди два дни. „Работихме с нея не дълго, но я познавахме като красива девойка с мил и добър характер“, написа един от шефовете й от LA Direct Mode. Причината за смъртта й все още не е ясна, но седмици преди смъртта си тя сподели, че е прекарала празниците сама и тъжна. Нейният приятел се е самоубил през април миналата година.