Автор
Люблена Папазова

Поли от „София-ден и нощ”: Не съжалявам, че напуснах сериала заради любовта

Александрина Янкова и Даниел Илиев са двойка, която няма как да остане незабелязана в София. Не само защото той вече е известно име в бокса и ММА, а тя завладя зрителите като Поли в „София - ден и нощ”, но и защото от тях струи хармония, обич и устременост. Той е един от бойците на Combat Promotion и е завоювал последната си титла на ММА събитието SFC5. Една от най-важните му предстоящи спортни изяви е тази в 6-то издание на имиджовия ММА турнир, който ще се проведе на 13 януари в зала "Арена Армеец". Тя се е отдала на режисурата и актьорското майсторство, които учи в Нов български университет. Докато правим това интервю, Даниел пие кафе и късметчето му отрежда „любов”. Пожелаваме им го с цялото си сърце.


-Връзката ви не e ли малко клише
ти - ММА боец, тя - суперкрасавица?

-Алекс: И той е суперкрасавец, така че нямаме нищо общо с шаблона от типа „Красавицата и звяра”. Нас ни събра любовта и залата за тренировки. Той направи първата крачка преди четири години. Отивах да тренирам, когато и той влезе след мен и любовта пламна от пръв поглед. Преди не вярвах в нея.

-Четири години не са малко и през тях сигурно ви се е налагало да правите компромиси?

-Даниел: Да, особено в началото. Бяхме като два остри камъка, които не мелят брашно. И аз, и тя сме много твърди характери, импулсивни и емоционални. Ние и двамата много се ревнуваме. Затова в началото се карахме доста, но после се опознахме и свикнахме един с друг.

-Ходиш ли на срещите на Даниел и не ти ли става мъчно, когато го удрят, а ти не можеш да направиш нещо?

-Алекс: Ходя на всичките. Аз съм напълно уверена в способностите му и дори се опитвам да го нахъсвам преди мач максимално.

-Даниел обвини продуцентите на „София-ден и нощ”, че са постъпили некоректно към вас и затова си напуснала сериала. Какво точно се случи?

-Даниел: Некоректно беше. Ние бяхме в началото на връзката си и искахме да разберем каква точно ще бъде ролята й. Държах да знам какво предстои пи в колко „горещи” сцени ще участва, за да се подготвя, пък и да ги обсъдим двамата. Когато питахме, увериха ни, че интимни сцени няма да има, а стана точно обратното. Сега, след четиригодишна връзка, вече по-ясно си давам сметка, че това е сериал, който е все на любовна вълна. Затова и не я гледах много, докато участваше, защото я ревнувах и все се карахме.

-А ти съжаляваш ли, че напусна „София-ден и нощ”?

-Алекс: Не, макар че той дава голяма популярност. Съжалявам само за възможността да се развивам, защото аз много обичам да снимам, особено в киното. В случая той е прав, защото те не бяха честни докрай. В последния ни разговор продуцентите ме накараха да избера между „София -ден и нощ” и Даниел. Отговорих им, че ме карат да избирам между дясната и лявата си ръка. Вече не гледам сериала, не само защото не ми е интересен. Преди го използвах, за да се наблюдавам отстрани и да откривам грешките си като актриса.

-Изглеждате перфектно и двамата. Каква е тайната?

-Даниел: Балансът между храната и спорта, както и добрата почивка. Двамата се опитваме да се откъснем за ден-два в планината, ходим и на гости на семейството на Алекс през уикендите в Долна Митрополия, където можем да плуваме в басейна. Иначе аз спазвам диета и например преди ден изядох 15 белтъка. Наблягам на телешкото и рибата, а сутрин на овесените ядки. По време на двуразовите тренировки хабя много калории, които после трябва да наваксам. Хапвам всякакъв вид паста, но не ям хляб. Много рядко си позволявам алкохол, само при повод.
-Алекс: Аз обичам хляб и не мога да се откажа от него, а той все ми се кара, че продължавам да го ям. Изяждам по някоя филия сутрин, но не и вечер. Тогава обаче си позволявам една чаша вино със салатка.

-Ако получите предложение за участие във „Фермата” или „Биг брадър”, бихте ли се съгласили?

-Даниел: Бих поставил сериозни изисквания, иначе няма смисъл да се излагам пред хората. Аз дори спрях да гледам „ВИП Брадър”, „Фермата” също.
-Алекс: Категорично не бих го направила, освен ако хонорарът не е много висок. Не обичам да се замесвам в интриги. Не съм сигурна, че влизането в подобно риалити предаване влияе добре на кариерата. Аз може да се държа на ниво, но важното е какво се излъчва по телевизора. Там монтажът играе основна роля, макар че аз продължавам да гледам предавания като „Биг Брадър”.

Четете още: Човешките двойници на анимационните герои