Групата Pussycat Dolls е функционирала като елитен кръг за проститутки, разкри Кая Джоунс, бивш член на бандата.

Според 33-годишната Кая момичетата от музикалната формация са били принуждавани да предоставят сексуални услуги на важни персони от света на шоубизнеса. Тя направи разкритията чрез поредица от постове в профила си в Twitter, с които обвини мениджъри и изпълнителни директори, че са се възползвали от момичетата. Изящната дама отправи единствено общи нападки, без да конкретизира кои са мъжете.

"Истината е, че не бях в женска група, а в кръг за проститутки. И междувременно пеехме и се случи така, че станахме известни. А всички, които ни притежаваха, изкараха пари. Колко лошо е било, често ме питат. Толкова, че се отказах от мечтите си, колежките и договор за 13 милиона", разказва Кая Джоунс.

Четете още: Къде лекуват пороците си богатите?

Основателят и хореограф на Pussycat Dolls Робин Антин определи като отвратителни и абсурдни лъжи думите й и заяви, че 33-годишната танцьорка просто търси своите 15 минути слава.



Обвиненията на Джоунс възмутиха и момичетата от групата Pussycat Dolls, включително Никол Шерцингер.

Реакцията им обаче не накара Кая да оттегли думите си. Даже напротив, тя продължи с нападките и дори подчерта, че не е коректно да се държиш настъпателно, след като си виновен, визирайки думите на Антин.

Джоунс дори спомена случай от 2014-а, когато Симон Батъл, член на групата G.R.L, също създадена от Робин Антин, се самоуби. Основната версия за причината, накарала младата дама да сложи край на живота си, е депресия в резултат на финансови проблеми. Кая използва социалната мрежа Twitter, за да отправи питане към Антин защо коментира нейните думи, а не разкаже как пречупва момичетата и ги довежда до решението да сложат край на живота си.