Разбивачът на женски сърца, който бе зарязан от съпругата си Анджелина Джоли – Брад Пит, е хлътнал по младата си колежка и носителка на "Оскар" Дженифър Лорънс. Това твърдят от списание "Стар".

Според неназован източник, цитиран от таблоида, в очите на 54-годишния Пит 27-годишната Лорънс изглеждала като "жена на мечтите". "Брад и Дженифър често са забелязвани да излизат заедно на вечеря. Явно между двамата има силна връзка“, пише още изданието.

Брад Пит

С Лорънс обаче актьорът се е свързал едва наскоро. Периодът съвпадал с раздялата на младата холивудска звезда с 48-годишния режисьор Дарън Аронофски.

В списанието пише, че Брад Пит взел телефонния номер на Дженифър Лорънс от общ познат, но в началото се притеснявал да й се обади. Дори изглеждал ужасно изнервен преди първата си среща с нея.

Нека да припомним, че преди да мине под венчилото със секссимвола Анджелина Джоли, Брад беше женен за Дженифър Анистън, а преди това имаше сериозна връзка с актрисата Гуинет Полтроу.

Неотдавна пък в медийното пространство плъзна слух, че актьорът излиза с актрисата Кейт Хъдсън, но мълвата бързо беше отречена.

Дженифър Лорънс

Дженифър Лорънс пък е разбила не едно мъжко сърце. Освен с Дарън Аронофски тя е известна и с връзките си с много други знаменитости, сред които Никълъс Холт и фронтмена на "Колдплей" Крис Мартин. Последният, припомняме, е бивш съпруг на Гуинет Полтроу.

Разбира се, намериха се и такива, които опровергаха твърденията за връзка между двамата звездни актьори. "Тези слухове са лудост. Двамата никога не са били заедно", каза източник на вестник "Сън".

Четете още: Анджи призна: С Брад имахме проблеми много преди раздялата!