Автор
Woman.bg

Няма да я познаете: Ирина Шейк се раздели с косата си

Виждали сме я с дълга права коса, вдигната на кок или спускаща се на вълни по раменете. Познаваме я и като секси блондинка, но най-вече като фатална брюнетка.

View post on Instagram
 

Със сигурност трудно бихме сложили Ирина Шейк в графата на жените, които смело експериментират с външния си вид. Този път обаче моделът на Victoria’s Secret надмина себе си и всичките ни очаквания.

Рускинята втрещи феновете си с новата си къса подстрижка, която е далеч от визията, с която сме свикнали да я възприемаме.

32-годишната зеленоока красавица се появи изцяло преобразена за ново модно ревю в Милано, на което бе гост. С това съпругата на актьора Брадли Купър доказа, че резките промени във външността по никакъв начин не могат да я изплашат.

View post on Instagram
 

Освен с новата си прическа родената в град Еманжелинск манекенка събра погледите и с черния си стилен костюм.

Списание "Вог" даде висока оценка на новата визия на Шейк, като написа, че късата коса в комбинация с бретонa й отива много, като в същото време бронзовият тен на лицето й допринася още повече за свежото й излъчване.

Наистина ли обаче Ирина Шейк се е разделила толкова лесно с великолепната си коса? Съмнението, че това действително се е случило, дойде от закачливия пост на Сам Макнайт – личен стилист на звездата, който пусна снимка на Шейк, загатвайки под нея, че Ирина не си е подстригала реално толкова късо косата. По неговите думи промяната по-скоро се дължала на качествена перука.

View post on Instagram
 

Четете още: Ирина Шейк и Брадли Купър на разходка с бебето си