Автор
Woman.bg

Николета Лозанова: Изградих се като водеща, гордея се със себе си!

Предателствата от хора, които е считала за приятели, както и увереността на зложелателите й, че тя ще се провали, мотивираха още повече Николета Лозанова.

Тя вече катери високите стъпала в телевизионния бранш, като се настани в една от най-гледаните телевизии.

Нейното предаване е единственото, което за 10 години успя да заличи „Горещо“ на Венета Райкова.



Николета споделя, че е успяла да се изгради като водеща: „Гордея се със себе си, защото за никого не е тайна, че нямам журналистическо образование, но се постарах липсата му да не се отразява на работата ми“, категорична е тя.

Лозанова заяви, че Венета Райкова никога не е била нейна мишена. Не е излизала на екран с мисълта за нея, нито пък се е съревновавала с нея. Моделката споделя, че просто е следвала пътя си, който се е оказал правилният и фактите говорели за това.



Този сезон „Папараци“ ще е единственият таблоид у нас, а водещата му за бившата конкуренция „Горещо“ казва така: „Съжалявам ако на някой тази истината не му харесва и се опитва да я „развенчае” с блудкави оправдания. И като говорим за факти, нека да не забравяме че през последните години много предавания са опитвали да конкурират нейното… Но година след като аз го направих, мисля че вече то не е в програмната схема на канала“.

Четете още: Разберете как ще се казва предаването на Николета!

Николета предупреждава бившите си дружки, че който се смее последен, се смее най-добре.

„Не малко хора се оттеглиха от живота ми. Не можаха да понесат моята реализация и това накърни силно самочувствието им, което ги подтикна да преминат в „противниковия лагер“, споделя още Лозанова, пише в. „Уикенд“.

Запитана дали говори за Азис, тя отсече: „Всеки да мисли каквото реши. Не възнамерявам да правя реклама на никого. През годините доста хора се покатериха на крехките ми рамене, за да изглеждат по-високи. Няма да допусна това да се случва повече“. И за Василка добавя още, че няма скандал между тях, а просто вече не си общуват и не се чувства по-непълноценна от този факт.



Лозанова разкрива, че с Биляна не се познават, както се пише в медиите. Видеото с целувката с Благой не е никаква постановка, а истинска и сензационна папарашка находка. Моделката е категорична, че няма цензура по чии пети ще ходят папараците й. Дори разказа, че тя не решава кого ще се преследва, а екипът й.



Тази година от „Папараци“ ще излязат 2-3 находки, за които България дълго ще говори. Запитана какви са й отношенията с Алисия, Николета моли за следващия въпрос, който всъщност е доста интересен: „Би ли се обърнала, ако някой зад теб ти подвикне „Хей, момиче”? А отговорът на Лозанова не по-малко атрактивен и в типично неин стил: „Аз за разлика от някои други жени не се обръщам, когато някой ми подсвирва. Още повече на реплики от сорта на „Хей, момиче”. Мисля че бъркате човека, на който задавате въпроса!“.

Четете още: Николета пак захапа Алисия