Автор
Woman.bg

Наталия Кобилкина отново отговаря на вашите въпроси

Момичета, утре най-известната сексоложка в България Наталия Кобилкина отново ще бъде наш гост и ще ни разкрие всички тайни за секса и любовта. Тя ще отговаря на вашите въпроси утре от 18.00 ч в лайв видео във фейсбук страницата на Woman.bg.

Намислете си най-щурия въпрос за секса, Наталия Кобилкина ви очаква.

Припомняме ви, че скоро ще може да разберете и как да съберете енергиите на Момиче, Любовница, Хазяйка и Кралица, за да постигнете всичко, за което сте мечтали. На този въпрос ще отговори новият семинар на Наталия Кобилкина, в който специален гост ще бъде Лариса Ренар.

Ренар е създателка на учение за природата на женската енергия и автор на обучаващи романи за жени. Книгите й са издадени в над половин милион екземпляра. Двигател на големия успех на Ренар се оказва реплика, която чува от своя преуспял съпруг: „Скъпа, ти си вече на 34, а аз едва на 42?“ Тези думи променят живота й. Тя започва да търси отговор на въпроса: „Защо на 34 години, омъжена отдавна и с 2 деца, да се чувствам стара и безполезна? И какво да правя, когато мъжът ми е обкръжен от 20-годишни красавици, готови на всичко, само за да заемат моето място, когато усещам, че светът се променя, а аз – не?“