Най-големите звездни провали през 2014 година: Дженифър Лорънс

19 януари 2015 | 16:29
видяна 7515
коментари 2

Кога: януари, февруари, юли, септември

Какво: падане на церемонията на „Оскар“, странна рокля от Dior, шегичка на гърба на Ема Уотсън, кражба на лични снимки.Дженифър Лорънс влезе в историята като най-непохватната носителка на „Оскар“. Падането й преди получаването на първата й награда през 2013 г. се прочу в цял свят. Миналата година звездата отново не разочарова почитателите си и направи няколко гафа. На награждаването със „Златен глобус“ тя дойде с  бяла рокля на Dior, обиколена с две черни панделки. Тоалетът й предизвика истинска буря в Интернет, хората не само нарекоха тази рокля абсолютно безвкусна, но и публикуваха куп снимки с чаршафи, „копиращи“ злополучната дрешка.Месец по-късно отново на „Оскарите“ 24-годишната Дженифър отново се спъна на червената пътека, след което феновете й дълго обсъждаха дали наистина е толкова непохватна или го е направила за смях.

На ревюто на Dior Лоурънс се държа не по-малко странно. Докато позираше пред камерите заедно с актрисата Ема Уотсън, изведнъж закри лицето на колежката си с ръка, като по-късно дори не се опита да обясни поведението си. Впрочем ако съдим по реакцията на Ема, на нея също й е било забавно.

Всичко дотук може да се сметне за несполучливи прояви на чувство за хумор, но последвалата хакерска атака изобщо не беше смешна. В края на август над сто звезди станаха жертви на интернет-крадци, които чрез iCloud отмъкнаха лични снимки на знаменитостите и ги публикуваха в мрежата. Този път Дженифър не си мълча, а заплаши, че ще съди всеки, който публикува нейни снимки. Феновете й впрочем се притекоха на помощ и нарисуваха дрехи върху скандалните кадри.

Трябва да признаем, че всичките тези гафове само направиха Лорънс по-популярна. Тя стана известна като най-непринудената и забавна звезда и феновете я заобичаха още повече.

Още по темата

Коментари

2 InternetPari
  19 януари 2015 | 19:18 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$ДОЛАРИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. ------------------------------ P A R I N E O B U X - F R E E - B G

 
1 е
  19 януари 2015 | 18:41 отговор
 

Кое е непринудено,да натикаш колежката си в тоалетната,или да се обличаш безвкусно.Тая Дженифър Лоурънс винаги ми е била много противна,а като актриса е кръгла 0 .

 

Добави Коментар

Най-четени