Автор
Woman.bg

Моника Валериева показа годежния си пръстен

Еротичният модел Моника Валериева се е сгодила.

Този факт около личния си живот разкри самата плеймейтка.

Участничката във VIP Brother сподели кадър в социалните мрежи с шармантен годежен пръстен, с текст към него: "Казах ДА".

View post on Instagram
 

За тайнствения любим на Валериева се заговори още преди месеци, като според медийните разкрития той е мултимилионер от Катар. Въпреки това личността му все още тъне в загадка.

Медийните одумки, че е от отбора на златотърсачките и че е материално момиче, Валериева потвърди с откровено признание по въпроса:

"Да, такава съм аз! Наречете ме материалистка, защото знам какво искам! Защо ме обвинявате? Аз искам мъж, с когото да мога да говоря за история, например, мотивиран мъж, мъж, който да знае, че може повече, защото и аз мога повече. Искам мъж, който ще може да мотивира децата ни, ще им покаже какво е добър вкус и ще ги научи да изграждат характерите си."

Явно брюнетката много добре знае какво иска и го е намерила в образа на тайнствения катарски богаташ, който буквално я засипва ежедневно с какви ли не скъпи и колоритни подаръци.

Сред тях са традиционните и пищни букети с рози във всякакви цветове, които благоверният й ухажор поставя до леглото й, в самолета, в колата й и навсякъде, където е възможно. Към тях винаги има по някой скъп часовник, мобилен телефон или чифт шикозни токчета.

View post on Instagram