Автор
Филип Данауи

Модел падна от 20-ия етаж по време на купон

18-годишният модел Ивана Смит намери смъртта след като падна от балкона на 20-ия етаж на жилищна сграда в Малайзия. Инцидентът се случил по време на парти. Манекенката, която е работила за Chanel и куп още известни марки, е намерена мъртва на шестия етаж на кооперацията и то абсолютно гола, съобщи Mirror.

В нощта на трагедията красивата девойка посетила апартамента на семейна двойка. Полицията не отчита наличие на престъпление, представя го като инцидент. Родителите на Ивана обаче са се обърнали към Интерпол за по-обстойно разследване.

Според бащата дъщеря му е изпратила селфи на приятеля си преди смъртта си. Тя била открита мъртва седем часа по-късно. "Странно е, че тялото й е забелязано едва в 10 часа сутринта. Това са най-малко 5 часа по-късно след инцидента. Освен това нейният ръст е 180 см, а височината на балкона е 120 см, тоест това би се случило доста трудно", отбелязва бащата на манекенката. Бельото и обувките на момичето така и не били открити. Освен това, остава неясно дали има следи от наркотици и алкохол в кръвта на Смит.