Автор
Woman.bg

Мишел Обама във вихъра на танца на концерт на Бионсе

Точно когато Франция празнуваше втората си световна титла на футболното първенство в Русия, едно друго звездно събитие се случваше в същия момент в столицата на любовта – Париж – концертът на Бионсе и Джей Зи от турнето им On the Run II.

View post on Instagram
 

Преди концерта Бионсе и половинката й разтопиха от кеф френските си фенове, като заявиха, че ще излъчат мача по времето, определено за концерта, поради съвпадение на часовете, а след това ще представят и своето грандиозно шоу на сцената на "Стад дьо Франс". Така и стана.

View post on Instagram
 

Сред най-отявлените фенове на музикалното събитие беше и Мишел Обама, която направо се съсипа от танци. Бившата първа дама стоеше непосредствено до сцената в компанията на майката на Бионсе – Тина Ноус.

View post on Instagram
 

Облечена в небрежно-елегантен и изцяло бял тоалет от къси панталонки, топ и връхна риза и с усмивка до небесата, Мишел не спря нито за миг да кърши снага под ритъма на любимата си музика. За разлика от нея, госпожа Ноутс, която също се подрусваше порядъчно, все пак предпочиташе от време на време да си отдъхва от танците върху стола до нея.


Приятелството между Мишел и Тина датира от 2013 г., когато изпълнителката на "Single Ladies (Put a Ring on It)" пя на церемонията по встъпването в длъжност на Барак Обама.

Четете още: Бионсе в Лувъра – неочаквано добра комбинация