Автор
Woman.bg

Миглена Ангелова с 9 години по-младо от нея гадже

Журналистката Миглена Ангелова, известна още и като разбивачката на мъжки сърца, най-сетне благоволи да разкрие самоличността на новия си възлюбен.

В компанията на поредния избраник на сърцето си тя бе забелязана по време на парти на светското предаване „Карамел”. Това е първата публична поява на 52-годишната нахакана водеща с него.

Но все пак да си дойдем на думата и да разкрием най-сетне името на щастливия влюбен. Това е 43-годишният бизнесмен Кузман Примджанов, който бе уловен в опасна близост до устата журналистка от фотографа на LOVE style.

Снимка: LOVEstyle

Че има нова страст, влюбчивата мъжемелачка издаде преди няколко месеца преди изданието. Тогава обаче единственото, което тя разкри за него, бяха неговите инициали К.П.

Запознати пък издават, че Миглена Ангелова и отскорошната й половинка не се разделят дори в работно време.

След като тя самата бе участник в Биг Брадър, написа книга за риалитито и сега я презентира из страната.

Неотдавна изгората й не само я придружавал на презентацията на книгата й в Русе, а дори я аплодирал бурно.

На първата страница на труда си пък влюбената Миглена смело отправила любовно признание към Примджанов с думите: „На К. П. Аз съм тежко влюбена. Това не е повод за радост. Защото любовта, когато е силна, е опустошителна. Напоследък се хващам, че абсолютно напълно оглупявам и невинаги ми харесва“.

Журналистката има четири брака зад гърба си.