Определено има проблем във взаимоотношенията между президента на САЩ – Доналд Тръмп, и неговата очарователна половинка – Мелания.

Видеозапис, излъчен по новинарския канал MSNBC по повод посещението на френския президент Еманюел Макрон в Белия дом вчера, ясно разкрива упорития, но деликатен начин, по който американският президент се опитва да хване ръката на съпругата си. Въпреки очевидната неохота, изписана върху лицето й, и думите, които набързо му казва в този момент, Мелания все пак се предава в ръцете му. Разбира се, не без нежните ласки на показалеца и закачливото кутре на съпруга си.

Независимо от факта, че винаги е неотлъчно до президента, първата дама на САЩ не за първи път демонстрира нежелание да хване за ръка съпруга си.

Преди около година Мелания не беше толкова снизходителна към благоверния си, колкото сега. Тогава първата дама на САЩ, без да си поплюва, откровено плясна ръката на съпруга си, минути след като двамата пристигнаха в Израел на официално посещение, минавайки по червения килим на летището.

Припомняме, че Еманюел Макрон е на тридневна официална визита в САЩ, която завършва днес. Във втория ден от посещението Тръмп лично благодари на френския държавен глава за подкрепата и участието на Франция в бомбардировките в Сирия, но определи споразумението на Запада с Иран като "безумно и катастрофално".

По време на срещата в Белия дом първата дама на САЩ бе облечена в бял тесен костюм на дизайнера Майкъл Корс. А сред открояващите се допълнения към тоалета беше красивата широкопола шапка от дизайнера Ерве Пиер. Тя бързо стана предмет на оживени коментари в Туитър, тъй като обикновено шапките не са сред любимите аксесоари на Мелания.

Четете още: Доналд остави Мелания под дъжда, за да запази прическата си!