Перуката, с която дизайнерката Миглена Каканашева влезе във „ВИП Брадър”, се превърна в причина за първия голям скандал в къщата. Само два дни след като доброволно се отказа от свободата си, Мегз реши да напусне дома на Големия брат и да се върне в реалния живот. Причината-продуцентите на предаването не спазили уговорката да извикат личния фризьор на младата моделиерка, който да свали перуката й. Лепилото, с което тя била залепена, дразнело нежната кожа на Мегз, изплака тя в изповедалнята и обяви, че започва стачка. Каканашева бе категорична, че няма да напусне изповедалнята, докато не я пуснат да си ходи.

Четете още: 9 двойкаджии, които промениха света

Биг Брадър на няколко пъти се пробва да обясни, че личният фризьор не Мегз не пожелал да дойде в къщата в уговорено време, но това не смекчи гнева й. Междувременно Алекс Богданска скочи на фолкпевицата Мария. Бившата на Петканов се оплака, че бившата на Гущеров непрекъснато й натяквала моменти от провалената й връзка с Лудия репортер. Това стана и причина Мария да бъде една от номинираните за гонене.

В понеделник тя ще се бори за оставане в шоуто с колежката си по жанр Сашка Васева и близначките Влади и Алекс, които не са известни и със сигурност ще напуснат шоуто. Самият Петканов пък разкри, че по времето на връзката му с Алекс също изневерявал, но разви странната теория, че при мъжете кръшкането било за спорт, а при жените - емоционално. Големият брат всячески се опитва да забърка Алекс в нова любовна история, като ту се пробва да я събере с репортера на Милен Цветков, ту се опитва да я сближи с Тото.

Четете още: Мегз празнува рожден ден с Мария