Автор
Роси Кацарова

Мария Шарапова и Григор Димитров опасно близки

Любовта ръжда не хваща! На тази мисъл ни навеждат снимките, които вчера папараци направиха на смеещите се и шепнещи си на ухо бивши възлюбени – Григор Димитров и Мария Шарапова.

Нашата тенис гордост и рускинята се срещнаха на демонстративния турнир Tie Break Tens в Мадрид.

Гришо спечели шоутурнира, а след блестящото си представяне бе заснет в трибуните на корта да се забавлява в опасна близост с бившата си приятелка Мария Шарапова. Двамата си шушнеха на ушенце и се смееха, без да се притесняват, че околните ги наблюдават, а присъстващите фотографи не спираха да ги снимат.

Awwwh #grigordimitrov #mariasharapova

A post shared by Grigor Dimitrov Updates (@grigorupdates) on

Chatting with @mariasharapova Nothing bad #grigordimitrov #mariasharapova

A post shared by Grigor Dimitrov Updates (@grigorupdates) on


Как настоящата половинка на тенисиста – Никол Шерцингер, е приела случващото се, все още не се знае, но смеем да предположим, че не ѝ е станало особено приятно от видяното. Явно не само ние сме на това мнение, защото интернет пространството изобилства от шеги на гърба на певицата заради близостта между Григор и Шарапова.

This photo #grigordimitrov

A post shared by Grigor Dimitrov Updates (@grigorupdates) on


Припомняме ви, че още преди месеци стана ясно, че въпреки раздялата си Гришо и Маша все още се виждат. Това се разбра, след като Мария сподели, че е вечеряла с него в Ню Йорк в края на миналата година.

"Говорихме си пет часа и бяхме последните посетители в ресторанта. Той беше толкова важна част от моя живот. Григор е много деликатна и сложна личност. Беше хубаво", разкри през март Шарапова.