Поп певицата Мария Илиева разкри какво пречи на пълното й щастие във връзката й с 26-годишният Георги Михайлов, с който създадоха семейство. "Аз съм голям генерал. Много съм властна и това в личните отношения напряга мъжът до мен! Работя по това да го премахна, но пък именно това качество ми помага в работата", разкри изпълнителката в предаването "Преди обед".

Дивата, която стана майка в края на януари и дари с наследник любимия си, не скри обаче, че е открила най-правилния мъж, с който да отвори нова страница в живота си. "Имах късмета да срещна съвсем неочаквано правилния човек за мен. С моя Георги се запознахме на парти, бяхме две компании излезли да се позабавляваме и в тази вечер се запознахме и с него. Всъщност в началото той май не ме позна...", връща лентата певицата, чийто последен сингъл е "Всичко".

"Бебето стана спонтанно и бързо. Съдбовните моменти - с лекота минаваш през тях и им даваш шанс. Въпрос на химия, нямаше време за много размисли, оставихме се на чувствата", сподели още Илиева, като не се притесни да признае, че и напредването на възрастта й я карало да се замисли сериозно по темата с майчинството.

Мъжът до нея - Георги също много й помага, макар че често му се налага да не е в България заради работата си. "Едва ли има отговорен баща, който да не помага. Но мисля, че на мъжете им става малко по-интересно като поотмине малко време и бебето порасне. Все пак не е най-важното нещо бащата да сменя памперсите", допълни още Мария.