Автор
Woman.bg

Мадона тормозила сексуално моделка (снимки)

Известният топмодел от 90-те Аманда Казалет е станала жертва на сексуален тормоз от страна на Мадона. Разкритието направи самата Казалет, която в момента е на 53 години.

Мадона, която скоро ще навърши 60, забелязва Аманда за първи път през 80-те години на миналия век. Тогава младата Казалет е муза на Жан-Пол Готие в Париж, а кралицата на попа я съзира на подиума по време на дефиле на моделиера.

Очевидно впечатлена от Аманда, 32-годишната тогава Мадона я търси с молба да участва в клипа към песента й "Justify My Love".

Той е скандален за времето си, като една от причините да бъде определен така несъмнено е страстната целувка между Аманда и Мадона.

Самата Аманда обаче разкрива пред таблоида "Сън", че целувката не е била предвидена и тя не е била предупредена за такъв сюжет. Мадона явно е решила да я целуне, без предварително да съгласува това с нея, но Казалет признава, че решава да не се дръпне, защото "това е просто игра пред камера".

За певицата изглежда е много повече обаче. Защото след снимките поп иконата е обсебена от английския супермодел и в продължение на цели две години я преследва.

Това споделя самата Аманда, като допълва, че тогава е била омъжена, но Мадона не се е притеснила от този факт и дълго време я търсила и й пишела писма.

fbpost


"Защо не ми се обаждаш", "Знам, че си омъжена и бременна и аз не мога да обясня своето привличане, но то е тук", се чете в част от писмата до Аманда.

Те са красноречиво доказателство за истинността на твърденията на Казалет и навярно поради това са продадени на аукцион в края на миналия месец за грандиозната сума от 50 хил. долара.